Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
#варнааларма

всичко, което ви вълнува /
възмущава / вдъхновява

споделете

Facebook.com/Varnautre.bg
info@varnautre.bg
дежурни телефони:
052 82 98 89 | 088 266 13 35


Още по темата
Кой казва, че не можеш да караш автобус, пушиш и говориш по телефона? Ама едновременно
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Точно в момента автобус №22 на градския транспорт се управлява от човек, който като нищо може да се окаже родà на Наполеон. За този човек няма невъзможни неща – ако за някои от вас е трудно сутрин да си обуят чорапите, докато се прозяват, този шофьор с лекота върши поне няколко неща едновременно. В случая – кара автобуса, спира автобуса, отваря вратите, затваря вратите и през цялото това време пуши с едната ръка и говори по телефона, държейки го с другата.

Тази снимкова находка ни изпрати наш читател, буквално “на живо”, който е засякъл шофьора-чудо само преди минути. Автобусът, в който се е возел гражданинът репортер (пожелал да остане анонимен), се е движел пред този, шофиран от въпросния “мултитасков” служител на “Градски транспорт”.

Снимка: Гражданинът репортер © Varnautre.bg
Снимка: Гражданинът репортер © Varnautre.bg

 

За съжаление, кадърът е доста зацапан от немитите прозорци и реално няма веществено доказателство за това, че човекът и пуши. Осланяме се само на съвестта на нашия читател, който пък от своя страна е бил толкова потресен от гледката, за да ни я изпрати на секундата (Varnautre.bg във Фейсбук). В автобуса не е имало пътници, ако това може да е оправдание за този шофьор в края на работния му ден.

Какво ни отговориха от “Градски транспорт” по отношение на санкциите на шофьорите, които нарушават правилата, вижте тук »

 

1 коментар

  1. Анонимен

    nqkoi mo6enik e napravil tova

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *