• Varna
  10°
  тъмни облаци
  Влажност: 100%
  Вятър: 2m/s SW
  Майка удари учителка в разградско училище
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Майка е ударила учителката на сина си пред децата от класа и други преподаватели. Саморазправата е станала на 15 март тази година в разградско основно училище. 48-годишната Шехризаде Х. отишла в учебното заведение, за да говори с преподавателката. Пред класната стая тя влязла в спор с 58-годишната учителка Р. М. заради поведението му.

  С хилка за тенис и топка момчето се опитвало да уцели своята преподавателка и след направените няколко забележки педагожката ги прибрала. Когато майката на момчето дошла, учителката излязла да се срещне с нея и да върне хилката и топката.

  Шехризаде започнала да обяснява, че няма право да взема хилката на детето й, защото е скъпа, обиждала учителката и накрая я ударила по лицето пред смаяните й колеги и ученици, съобщиха от пресцентъра на варненската Апелативна прокуратура.

  Пострадалата Р. М. подала сигнал в полицията за инцидента и срещу майката на ученика е образувано бързо производство. То е за причиняване на телесна повреда и се ръководи от Районната прокуратура.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *