• Варна
  12°
  тъмни облаци
  Влажност: 70%
  Вятър: 5m/s WSW
  Затягат охраната на училища и детски градини във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Засилва се и контролът за достъп в обществени сгради

  Варна засилва контрола и организацията на охраната в града във връзка с терористичните актове в Брюксел. “Взаимодействаме активно с Областната дирекция на полицията по реализирането на съвместни мерки за сигурност на гражданите”, заяви зам.-кметът Тодор Иванов, цитиран от kmeta.bg.

  Той допълни, че се работи по утвърден план за противодействие на тероризма на територията на общината: “Активизирана е дейността на охранителните звена, на „Общинска полиция“, на дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред“, каза още Иванов.

  Предприемат се мерки за засилване на охраната на училища, детски градини, детски ясли, здравни заведения, както и на контрола на достъпа в административните общински сгради, допълни Тодор Иванов.

  1 коментар

  1. ТодоровСМ

   Пълни глупости,
   и днес няма учебно заведение,университет,дори и болници във Варна, където нормално да влезеш. Ало Кат Общинска- мързеливци безподобни, не виждате ли какво се случва пред Морското,паркират дори и по моста,пред всяко училище-така че децата не могат да влязат в школото, а при евентуална нужда -какво ще се прави,каква организация ще се проведе— никаква ,дори и при желание,резултата ще е нулев.И кой трябва да направи плановете,галоша Овластен ли,русначето Кмет ли или крадливите общинари . Ако се наложи медицинска помощ-трябва да си носите по 2 банки кръв,иначе няма да ви приемат……. Бог да ни пази!!!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg