• Варна
  -1°
  ясно небе
  Влажност: 66%
  Вятър: 5m/s W
  Трима ранени във верижна катастрофа на “Хемус”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Hemus

  Трима души са пострадали при верижна катастрофа на автомагистрала “Хемус”, предаде радио Фокус, позовавайки се на варненската полиция. Сигналът за инцидента при пътния възел за Вълчи дол и Суворово е подаден в неделя около 18:29 часа.

  Тримата ранени са от трите коли-участници в катастрофата. Те са били контактни, но с травми и са откарани в болница. Екип на Гражданска защита е помогнал за изваждането на пострадалите от автомобилите.

  Пътните настилки на територията на града и областта са частично мокри. По автомагистрала „Хемус” от км 395+370 до км 395+630 след пътен възел Неофит Рилски в посока Варна движението в изпреварващата лента е ограничено заради изграждане на колектор в разделителната ивица. Трафикът се осъществява в активната лента. От км 375+500 до км 379+500 по магистралата се осъществяват ремонтни дейности по асфалтовата настилка, като движението се осъществява в свободната лента. От км 400+000 до км 397+000 при пътен възел Неофит Рилски се извършва машинно подравняване на банкети.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *