• Варна
  6°
  разкъсана облачност
  Влажност: 100%
  Вятър: 2m/s ESE
  Общината търси началник на инфраструктурата
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  ©Varnautre.bg
  ©Varnautre.bg

   

  Община Варна обяви конкурс за началник на отдел “Общинска инфраструктура” към дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустрояване”. За длъжността се търси човек с техническо или стопанско образование със степен бакалавър и поне 4 години опит в област, свързана с изпълняваните преки задължения. Той ще ръководи, планира и организира дейностите на отдела, свързани с общинските обекти, инженерната инфраструктура на територията на общината.

  Началникът на инфраструктурния отдел щя трябва да разработване дългосрочни и краткосрочни оперативни програми, да участва в разработването на бюджетната програма на община Варна и да следи за тяхното изпълнение; да организира, контролира и ръководи реализирането на възложените за изпълнение общински обекти, както и съществуващата инженерна инфраструктура на територията на Варна, както и да дава становища и отговори на запитвания на фирми, ведомства и граждани. Ще участва и специализирани комисии и Експертни съвети на Община Варна и в постоянни комисии на Общинския съвет, търгове и приемателни комисии.

  Конкурсът ще се проведе чрез решаване на тест и интервю. Заплатата определена за длъжността е до 1100 лв.

  1 коментар

  1. Name

   Смятам че новия ( новата) АКП бъде намерен(а) ще се сблъска с тотален хаос. Инфраструктура след години на подкупи рушфети кражби и дашавери на места в града особено северно от кв “Чайка” няма. Строено, че надстрояване а до големите къщи скрити зад големи дувари се стига по отъпкана кал. За тръби и кажели не ми се отваря темата. Нещо страшно е. Който се е подписвал нявга да му трепери междуметивто сега.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg