• Варна
  7°
  ясно небе
  Влажност: 42%
  Вятър: 3m/s ENE
  Близките на Александра изселват роднините на убиеца й с подписка (видео)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  убийствоПровадия1

  Родните на 13-годишната Александра, която беше убита в Провадия искат за извършителите доживотни присъди без право на замяна. “Ако съдът вземе друго решение, предпочитаме да ги пуснат на свобода. Ние ще ги одерем, така както те драха нашето момиче”, каза лелята на убитото дете Ася Стоянова.

  убийствоПровадия

  Според нея виновни за смъртта на Александра са и родителите на единия от обвинените. Касимир Тодоров, който заедно с 18-годишната си приятелка Ивалена е ограбил златните накити на Алекс, а след това я е удушил е бил подучен от родителите си, твърди лелята. “И двамата са виновни, но инициаторите са майка му и баща му на Красимир. Те им купиха сим-картите. Всичко те им купиха”, каза още Ася Стоянова.

  убийствоПровадия2

  В Провадия тече подписка, за изселването на родителите на Красимир, при които той е живеел допреди престъплението. Вече сме събрали 500-600 подписа. И 1000 ще съберем, категорични са роднините.

  “1000 лева струваха тия бижута. Смешни пари. Красимир да ми беше поискал парите, щях да му ги дам, а не да ми затрива детето”, каза бащата на убитата Александра – Любен, който се е прибрал от Германия, след като е научил за смъртта на дъщеря си. Той има още две деца и смята да ги вземе и да ги вземе със себе си в Германия.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg