• Varna
  15°
  тъмни облаци
  Влажност: 93%
  Вятър: 6m/s ESE
  “Потребител” благодари на съда със 175 лалета
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Снимки: Varnautre / Ивайло Борисов
  Снимки: Varnautre / Ивайло Борисов

  Служителите на съда удивени от уникалния жест

  На необичаен жест на благодарност към съда се натъкна днес репортер нa varnautre.bg. Огромна кошница с точно 175 лалета бе доставена в Окръжен съд Варна в ранния следобед, предназначена за цялото Търговско отделение на съдебната институция.

  “На Търговско отделение на Окръжен съд Варна по случай наскоро отминалия празник на юриста и в знак на признание за ролята на съда като последен стожер на гражданското общество”, бе написано на ръчно изработена картичка, която придружаваше кошницата с цветя и бе подписана – “Потребител” (по смисъла на Закона за защита на потребителите).

  Въпреки опита на репортера на varnautre.bg, да научи от кого е изненадата, куриерът сподели само, че лалетата са предназначени за всички служители от деловодството и подателят държи всеки да получи цвете от нея.

  3321Кошницата бе посрещната от Мирослава Люцканова, съдебен деловодител и служител във Фронт офиса на Търговско отделение. “Работя в Окръжния съд във Варна от 90-те години и досега никога не сме получавали такъв жест от граждани”, сподели тя.

  Преди служителите да получат лалетата от кошницата, те се снимаха за спомен, очаровани от анонимния жест на благодарност.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *