• Varna
  12°
  ниска облачност
  Влажност: 71%
  Вятър: 6m/s WNW
  Общината маха незаконни съоръжения към пицария
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Незаконно изградени метална стълба и преградна стена към пицарията на ул. „Студентска” 6 ще бъдат премахнати от общината. За премахването на съоръженията има влязла в сила заповед от район „Приморски”, в която е даден срок на собствениците за доброволно изпълнение. Тъй като това не се е случило, районната администрация е съставила констативен акт за наказателно постановление с глоба. Предстои да започнат действия за принудително премахване на стълбата и стената, съобщиха от общинската дирекция по обществен ред.

  По-рано живущи в кооперацията на същия адрес заявиха, че са готови да протестират заради въпросните съоръжения, които им създават неудобства от години. Те пречат както на влизането на автомобили в подземния гараж, така и на аварийния изход на сградата, обясниха гражданите, които са търсили съдействие от редица институции.

  Заведението на ул. „Студентска” 6 доби популярност покрай ареста на Веселин Марешки пред него след възникнал скандал със съветника Костадин Костадинов, при който бизнесменът ударил местния парламентарист. Заради случилото се Костадинов заведе дело срещу бизнесмена, който е съден и заради изнудване и рекет спрямо наемателите на пицарията.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *