• Варна
  -2°
  ясно небе
  Влажност: 79%
  Swiss-Belhotel International избра Варна за първия си хотел в Европа
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  След 135 хотела в Индонезия, Малайзия, Виетнам, Китай, Австралия, Нова Зеландия, Обединените Арабски Емирства, Бахрейн, Катар, Кувейт и Египет водещата световна хотелска верига „Swiss-Belhotel International” стъпи и в Европа. И го направи във Варна с ребрандирането на Гранд Хотел Димят, който вече ще се казва Swiss-Belhotel & Spa Varna.

  „С навлизането ни на високо-конкурентния европейски пазар започва поредната вълнуваща глава от историята на „Swiss-Belhotel International”, споделя г-н Гавин Фол – Председател и Президент на „Swiss-Belhotel International”.

  „Започнахме в Азия, разширихме присъствието си в Австралия и Нова Зеландия, а от по-скоро и в Близкия изток, за да съберем в портфолиото си 135 хотела, курорти и проекти по целия свят”, добавя той.

  „Дойде време за следващата фаза в нашата стратегия за растеж и с нетърпение очакваме да внесем в Европа нашия уникален подход, съчетание на професионализъм и отдаденост, чрез българския Swiss-Belhotel & Spa Varna”, допълва г-н Фол.

  Този договор за управление следва откриването през 2015 година на европейската централа на „Swiss-Belhotel International” в Гърция, като по този начин хотелската верига разширява позициите си в четвърти регион от света след Азия, Тихоокеанския регион и Близкия изток.

  Swiss-Belhotel International се стреми да повиши стандарта на Swiss-Belhotel & Spa Varna, чрез въвеждането на обучителни програми за служителите, както и развитие на висококачествени кулинарни концепции по отношение на ресторанта, конферентните и банкетните зали.

  „Трябва да бъдем разпознавани като най-добрия хотел в града. Това е нашата цел и аз съм сигурен , че сме на правилния път за постигането й”, казва г-н Фол.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *