Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Агресия на пътя: Шофьор счупи ръцете на друг
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Шофьор е пребил друг водач след катастрофа в столицата. Инцидентът е станал на 30 май на ул. „Георги Райчев”, съобщиха от Главна прокуратура. Кристиан З. е обвинен, че чрез нанасяне на удари с юмруци по лицето и ритници по тялото на К. Л. Му нанесъл средна телесна повреда, изразяваща се в двустранно счупване на долния край на лъчевата кост на двете ръце, което е довело до трайно затрудняване движението на горните крайници.

Деянието е извършено по хулигански подбуди – осъществено е на публично място, при демонстрация на безнаказаност и пренебрежение на личната неприкосновеност и установените правила, закрилящи добрите нрави в обществото и достойнството на отделната личност, заявяват от държавното обвинение.

Прокуратурата е разпоредила задържане на обвиняемия за 72 часа, когато същият ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража. За извършеното от него престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода от две до десет години.

2 коментара

  1. Fox81

    То на такива пътни терористи трябва и главата да им счупят.
    Аз се оглеждам като гърмян заек и днес един дядо с разбит Форд ми връхлетя като диво прасе.
    Случи се на бул. “Владислав” посока Кулите- Мол Варна, дядката излезе от отбивката за Лидл.

  2. Fox81

    Коментара ми беше за саморазправилия се, този който е счупил ръцете. Гадното наркоманче!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *