Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
19-годишен горски се удави в язовир “Тича”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Младеж от град Върбица се удавитази нощ в язовир „Тича“, съобщава в. “24 часа”.

Теодор Скобелев бил с компания на язовира. Младежите купонясвали здраво, когато 19-годишният младеж се отдалечил от групата. Когато забелязали, че го няма вече доста време, приятелите му го потърсили. Открили го паднал във водата по очи, в плитката част на 2 метра от брега. Извадили го, пробвали изкуствено дишане. Закарали го до филиала на спешна помощ във Върбица, но медиците не могли да направят нищо за спасяването на Тодор.

Има вероятност Теодор да е паднал във водата заради употребен алкохол. Или да се е подхлъзнал по каменистия бряг. Причината за смъртта му е удавяне, а не друга травма. Взети са проби и тепърва ще стане ясно дали младежът е бил пиян. Приятелите му разказали, че са от два дни на брега на язовира в местността „Кеневира“, а във фаталната вечер се черпели с мастика. По-рано вечерта Тодор искал да си тръгне с мотора, но останалите успели да го убедят да не рискува.

Момчето е завършило Гимназията по селско стопанство във Велики Преслав преди година и вече работело в Държавното горско стопанство във Върбица.

1 коментар

  1. Fox81

    Ужас!
    Лека му пръст на момчето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *