• Варна
  1°
  тъмни облаци
  Влажност: 74%
  Вятър: 6m/s NNW
  Варненец начело на класацията на най-обещаващите бъдещи банкери във Великобритания
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Владислав Станев е студент по икономика в университета Уоруик

  “Запознайте се с рок звездите в младежката лига на банковия свят”. С тези думи започва представянето на класацията на най-обещаващите бъдещи банкери във Великобритания, традиционно изготвяна вече 16 години от консултантския гигант Freshminds. В нея са включени имената на 100 студенти, завършващи предпоследната си година на университетско образование, които догодина ще са на пазара на труда. За да получи номинация, всеки 21-годишен студент трябва да има отлично средно и висше образование и почти непосилен списък от стажове. Според участници в стари издания на класацията успех им донесло и участието във всички ключови общества и дейности на територията на колежа.

  “Ние избираме 100 души от десетте най-добри университет във Великобритания. Те всички са в предпоследната година на университета и 90% от тях искат да отидат в инвестиционни банкови или финансови кариера. На теория, те трябва да бъдат най-доброто от най-доброто”, казва Брьони Кюлан, маркетинг мениджър във Freshminds.

  Владислав Станев
  Владислав Станев

  На първа позиция в списъка на завършващите през 2017-а е поставен варненцът Владислав Станев, студент по икономика в университета Уоруик. Той ще работи като анализатор в BNP Paribas това лято, а през пролетта е стажувал в Morgan Stanley. Миналото лято Владислав е бил на стаж в LIBOR офиса на Litasco (част от Лукойл). В анотацията към класацията е отбелязано още, че варненецът завършил гимназиалното А-ниво във Великобритания с 5 максимални оценки А, 3 от които са А*. Преди това той е завършил GCSE нивото с три оценки А и 9 А*. Владее руски и английски.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *