Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Общината обяви конкурс за шеф на здравеопазването
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: © Varnautre.bg
Снимка: © Varnautre.bg

 

Община Варна обяви конкурс за шеф на дирекция “Здравеопазване”. Според   публикуваната обява кандидатът, който заеме поста ще трябва да планира, организира, ръководи и контролира изпълнението на здравната политика на община Варна. Наблюдава и контролира дейността на детските ясли, направление „Медицинско обслужване в здравните кабинети“, общинските и държавните лечебни заведения на територията на общината. Контролира актуализирането на общинския план за развитие на община Варна в сектор „Здравеопазване“ и изпълнението на заложените в него дейности. Ръководи строителната програма на Община Варна за функция „Здравеопазване“. Контролира разработването и реализацията на проекти, програми и дейности, свързани с промоция, профилактика и рехабилитация на общественото здраве.

Минимален размер на основната заплата, определена за длъжността е 730 лв. Конкурсът за здравен директор ще се проведе чрез решаване на тест и интервю.

Минимални изисквания за заемане на длъжността са степен на завършено образование в медицината или здравния мениджмънт и поне 4 години професионален опит в област, свързана с изпълняваните преки задължения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *