• Варна
  1°
  тъмни облаци
  Влажност: 79%
  Вятър: 8m/s N
  Общината обяви конкурс за шеф на здравеопазването
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: © Varnautre.bg
  Снимка: © Varnautre.bg

   

  Община Варна обяви конкурс за шеф на дирекция “Здравеопазване”. Според   публикуваната обява кандидатът, който заеме поста ще трябва да планира, организира, ръководи и контролира изпълнението на здравната политика на община Варна. Наблюдава и контролира дейността на детските ясли, направление „Медицинско обслужване в здравните кабинети“, общинските и държавните лечебни заведения на територията на общината. Контролира актуализирането на общинския план за развитие на община Варна в сектор „Здравеопазване“ и изпълнението на заложените в него дейности. Ръководи строителната програма на Община Варна за функция „Здравеопазване“. Контролира разработването и реализацията на проекти, програми и дейности, свързани с промоция, профилактика и рехабилитация на общественото здраве.

  Минимален размер на основната заплата, определена за длъжността е 730 лв. Конкурсът за здравен директор ще се проведе чрез решаване на тест и интервю.

  Минимални изисквания за заемане на длъжността са степен на завършено образование в медицината или здравния мениджмънт и поне 4 години професионален опит в област, свързана с изпълняваните преки задължения.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *