Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Фестивал на модата и красотата за девети път във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

SR0_8462

Фестивалът на модата и красота ще се проведе за пореден път във Варна. Това e един от най-големите и престижни модни форуми в България, с който се дава възможност на различни модни марки (български и чуждестранни), да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Организатор на престижния форум е модна агенция VIP FASHION GROUP, а благодарение на перфектната организация на предходните издания, за шеста поредна година Фестивалът бе избран от медиите за най-доброто модно събитие в морската ни столица.

Тази година – в деветото си издание, модният форум ще се проведе на 23 и 24 юни в Хотел Интернационал в комплекс Златни Пясъци, където се очаква да присъстват над 500 гости – представители на културния, бизнес и светски елит от цяла България.

В рамките на две поредни вечери ценителите на модата и красотата ще видят дизайнерските колекции на десетки модни къщи, а присъстващите ще се докоснат и до неповторими аромати на бутикови парфюми.

Кулминацията в модния спектакъл ще бъде представянето на колекция сватбени рокли на световно известни марки.

В дефилетата ще вземат участие най – добрите модели на морската ни столица, сред които – Ива Атанасова, Снежи Касабова, Жаклина Братанова, Яна Димитрова, Марина Димитрова, Диян Христов и Мариян Христов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *