• Варна
  6°
  ниска облачност
  Влажност: 56%
  Вятър: 2m/s N
  Търсят се пиар и зам.-директори за Варна – европейска младежка столица
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: © Varnautre.bg/ архив
  Снимка: © Varnautre.bg/ архив

   

  Конкурс за пиар и двама зам.-директори  за новосформираното сдружение „Варна-Европейска младежка столица”, обяви общината. Единият заместник ще е с ресор международно сътрудничество и набиране на средства. Вторият ще отговаря за младежките политики и обучения. Сред свободните позиции е и една бройка за специалист, който има опит в работата с проекти и програми.

  29 юни е крайният срок за подаване на документите. Всички кандидати трябва да имат завършена магистърска или бакалавърска степен, както и да владеят писмено и говоримо английски език. Желаещите да заемат позициите трябва да са запонати с кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица 2017.

  За позицията за пиар се изисква опит не по-малко от 5 години в областта на журналистиката, публичните комуникации или връзките с обществеността. Той ще отговаря за публичното отразяване на проектните младежки дейности и ще разработва комуникационни стратегии. Познания в сферата на маркетинг, реклама и брандинг и работа със социални медии ще са предимство.

  Общо 10 души бъдат назначени на трудови договори в екипа. В него ще работят и 20 доброволци.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg