• Varna
  3°
  ясно небе
  Влажност: 86%
  Вятър: 1m/s NNE
  Престрелка между полиция и въоръжени мъже при обир в София
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Обир, преследване и престрелка между полиция и въоръжени мъже в София. Един човек е загинал, предаде Дарик радио.

  Двама маскирани и въоръжени нахлули в заложна къща на бул. „Ломско шосе” в столицата около обяд и я обрали. Полицаите опитали да арестуват един от двамата извършители и започнало преследване, но мъжът се опитал да избяга и открил стрелба по униформените.

  По време на гонитбата в кв. “Разсадника” мъжът, който е криминално проявен, бил прострелян от униформените. Малко по-късно той починал.

  Съучастникът му във въоръжения грабеж все още се издирва. Според данните, той е висок към 170 см, на видима възраст около 45 години, късо подстриган, с татуировки по ръцете, краката и дясната част на врата. Облечен е със сива блуза и бермуди.

  1 коментар

  1. Tender

   Отворено писмо до Румяна Бъчварова:
   “Уважаема госпожо, Бъчварова!

   Пиша Ви това отворено писмо с болка и загриженост за спокойствието и бъдещето на българските семейства,на българските деца и на всички българи.
   Вие, като Министър на вътрешните работи, наскоро се похвалихте,че битовата престъпност в България е намаляла с 24% за последните два месеца. Да,обаче това съвсем не е така. От ден на ден престъпността в страната се увеличава,като най – голям е броя на кражбите и влизането с взлом в частни домове. И понеже Вие казахте : ” Аз съм най – заинтересования човек да има обективна картина”,аз ще ви представя една такава. Тази нощ в 2.29 ч се прибрах от Института за спешна медицинска помощ ” Пирогов”, и тъй като жилището ми е в ремонт, отворих вратата на кухнята, за да се проветри. …….” http://realandtender.blogspot.bg/2016/06/blog-post_28.html

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *