• Варна
  8°
  тъмни облаци
  Влажност: 61%
  Вятър: 7m/s SE
  Гол круиз потегля към Адриатика
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  През 8-дневното морско пътешествие, наречено “Желание”, ще се изпълняват сексуалните фантазии на всички

  Пътешествието в открито море с круизен кораб отдавна не е развлечение предимно за заможни пенсионери. За да привлекат на борда си и млади хора, туристическите компании измислят все по-атрактивни оферти за почивки, пише в. “168 часа”

  В момента тематичните круизи са истинска сензация, а едно определено пътуване набира все по-голяма популярност в световните медии. Билетите за първия секскруиз в света вече са в продажба, а местата са започнали да се запълват година преди плаването. Осем дни необуздан секс без ограничения на един от най-луксозните кораби в света. Това ще очакват първите туристи, наели каюти за пътешествие с огромния лайнер.

  goli

  Билетите за първия секскруиз в света, който ще потегли във водите на Адриатическо море, вече свършват. Осемдневното пътешествие, предлагано от мексиканска компания, е само за пълнолетни. Турът се нарича “Желание” и ще бъде през лятото догодина. Плаването ще започне от Италия и ще премине през териториалните води на Хърватия и Словения. Очаква се секскруизът да има грандиозен успех и да бъде повторен през 2018 г., като тогава ще стартира от Рим.

  Програмата на плаването ще включва различни развлечения като тематични вечери и специални стаи за еротични забавления. Корабът ще разполага и с обособени зони, в които ще може да се ходи изцяло без дрехи. Всички ще могат да се разхождат чисто голи на местата, където е обозначено, че облеклото е по желание. Засега е ясно, че в ресторантите и магазините ще се влиза само с дрехи, но това е по хигиенични причини.

  Най-скъпата услуга, която почивката предлага, е луксозен апартамент за 10 996 долара. Най-достъпната каюта пък ще е с цена от 2883 долара.

  Адриатическото морско пътешествие за пълнолетни ще е на борда на лайнера “Азамара куест”. На пръв поглед това е една обикновена почивка на круизен кораб. На борда му могат да се открият басейни, магазини и няколко ресторанта. Пътниците ще се насладят на СПА и козметичен салон. Всичко необходимо за една идеална ваканция.

  Това, което прави тази почивка различна, са специалните сексуслуги. При обиколката, наречена “Желание”, сексът няма да е табу. Всеки ще може да се наслади максимално на удоволствието, без да се притеснява.

  Оргиите не са забранени, правилото е да бъдат по взаимно съгласие.

  “Специалната програма на пътуването е готова да изпълни всички фантазии на пътниците. Определени стаи за игри за възрастни вече са оборудвани с всевъзможни сексиграчки. На разположение са белезници, кожени дрехи, камшици и още куп атрибути. Всеки пътник е изготвил списък със сексинструменти, за които мечтае, а голяма част от тях ще бъдат осигурени.”

  Какво включва менюто на участниците в пътуването и какви афродизиаци се предлагат за тях, четете в онлайн изданието на в. “168 часа”

  1 коментар

  1. граде

   Балканската война ни свари без пушки, сексуалната без .ишки ( . ) ( . ) …

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg