Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Фенове на ФК Спартак Варна: Продължаваме борбата, докато не се върнем в единствения си дом
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Снимка: © Varnautre.bg / Ивайло Борисов

Вижте какво пише в декларацията на привържениците

Фенове на ФК Спартак Варна разпространиха декларация до медиите, с която информират, че ще продължат борбата, докато те и отборът не се върнат в единствения им дом – стадион “Спартак”.

Публикуваме текста на декларацията без редакторска намеса:

Порочната схема Спортен комплекс Спартак АД продължава да работи против интересите на футболен клуб Спартак Варна.
Въпреки решението и препоръките на Общинския съвет на Варна частично да бъде да бъде възстановен общественият интерес, собственикът на СК фирма Инжстрой не допуска варненския отбор да играе на собствения си стадион.

До къде стига наглостта на известните бизнесмени с почти сто процента успеваемост в печеленето на обществени поръчки и съмнително качество на работа?!?

Искаме да припомним, че фирма Инжстрой стана собственик на ст. “Спартак” и прилежащата спортна инфраструктура, както и на други общински терени, срещу ангажимент да осигурява финансовата издръжка на футболния клуб. Дори стигнаха по-далече – в изявления пред медиите отговорни фактори на фирмата се ангажираха с изграждането на нов стадион (http://stroimedia.bg/news/index.pcgi?material_id=716) – обещания, които всички много добре знаем, че не се случиха, а се използваха за манипулиране на общественото мнение.

Привържениците на Спартак Варна продължаваме нашата борба докато отборът ни и всички ние не се върнем в нашия единствен дом – ст.”Спартак”!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *