Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Гонзо готов с половин отбор титуляри в Черно море
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Черно море - лятна подготовка (19)

За пет основни изпълнители битката е ожесточена

Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо вече е наясно с половината титуляри в състава, с който ще започне новия сезон в първа професионална лига.

Това са вратарят Александър Чанович, десния бек Ондрий Сукуп, левия бек Михаил Венков, опорния халф Ян Малик, разиграващия полузащитник Георги Илиев и нападателя Георги Андонов. Ако са здрави и нямат наказания, шестимата ще излязат не само в първото гостуване на Пирин на 30 юли в Благоевград, но и в следващите мачове.

За останалите пет основни изпълнители битката е ожесточена. В сърцето на отбраната за две места се конкурират Пламен Николов, Траян Траянов, Даниел Златков и Александър Цветков, а Тодор Паланков и Даниел Георгиев спорят за втори опорен халф. На този пост Цветков също е алтернатива. За външни халфове кандидатите са четирима – Бакари, който може и да е на върха на атаката, Иван Коконов, Владо Романов и Андреас Васев.

Към тях ще се присъедини също Уго Секо. 28-годишният португалец, който се справя еднакво добре като ляв и десен външен халф, се очаква да дойде при „моряците” тази седмица. През последния сезон той има 30 мача и един гол за Академика Коимбра.

Със Секо селекцията на практика приключва и до началото на първенството нов изпълнител е възможно да бъде привлечен само в краен случай.

2 коментара

  1. Kореняк

    ХУБАВО ГОНЗО Е ГОТОВ, НО ТИМ НЕ СА ГОТОВИ. ЗАЩО СЕ ТУТКАТ ПОСРЕД ЛЯТО И КАКВА ДАЛАВЕРА ОЩЕ ЧАКАТ , ЧЕ НЕ ПОЧВАТ РЕМОНТА НА „ТИЧА„ НАЛИ ПАРИТЕ ГИ ПРЕВЕДОХА!!!!!! ДОКОГА ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ И ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТ ВАРНА ЩЕ БЪДАТ ПОСЛУШКОВЦИ КАТО КОЛЬО МАСТИКАТА И НЯМА ДА ПОПИТАТ КОГА НАЙ ПОСЛЕ СЕЛСКИЯТ НИ СТАДИОН ЩЕ СТАНЕ ГРАДСКИ!!!!!!!!

  2. Мучо

    Чакат община и държава да им свършат работата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *