Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Екшън на “Локомотив”, Иван Петров отказа да напусне спортния комплекс
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак (11)

Фенове на ФК Спартак Варна и учредителите на клуба в словесен дуел с председателят на преименувания Спартак 1918 (видео)

Екшън с участието на спартаклии се рaзигра на спортен комплекс “Локомотив” днес сутринта. Председателят на ФК Владислав 2009, клубът на който бе преименуван ФК Спартак 1918 с решение от 15 юни, Иван Петров бе обявил протест на СК Локомотив за това, че базата бе дадена за ползване на ФК Спартак Варна.

Протестът трябваше да започне в 10 часа, но на него не присъстваха нито родители, нито деца от школата, както бе обявил преди ден Петров. Единствените на стадиона бяха той и 3-4 души от клуба. По същото време на терена тренираха няколко набора от школата на преименувания Спартак 1918 на Владислав 2009.

Спартак (2)Председателят на ФК Владислав 2009 показа пред медиите договор за 9 години и половина със Спортен комплекс “Спартак” АД, според който 250 деца от школата тренират на въпросната база. “Никой от общината не ни е уведомил, че договорът е прекратен. Децата ни ще продължат да тренират тук. Ние няма да напуснем”, каза Петров.

В последствие на стадиона пристигнаха около 30 фенове на ФК Спартак Варна, с които и учредителите на клуба – Атанас Атанасов, Илко Станчев и Димитър Трендафилов.

Припомняме, че с решение на ОбС от 12 май “Локомотив” бе даден за безвъзмездно за ползване с договор за 5 години с общината на ФК Спартак Варна.

“Първо, Владислав 2009 нямат договор с общината, и второ, в нашия договор пише, че решението на ОбС да ни бъде даден „Локомотив“ за ползване, не може да се обжалва. Планираме ремонт на съблекалните и терена, а това че другият клуб не напуска, пречи на работата ни. Има си инстанции обаче, които ще решат въпроса“, заяви Атанас Атанасов.

Така изглежда тревното покритие на стадион Локомотив.

Малко след това Иван Петров влезе в триминутна полемика с Атанасов и феновете на на ФК Спартак.

Спартак (1)„Знам, че Янко Станев е зад вас“, отсече накрая Петров. Тази реплика вбеси ултрасите. Те започнаха мощно да освиркват бившия №9 и му отвърнаха: “Ти се безсрамник. Цяла Варна знае зад кого е човека, чието ими назова. Номерата ти нямат край, но повече няма да минат.”

Словесният дуел на Иван Петров с феновете и учредителите на ФК Спартак Варна:

1 коментар

  1. гражданин

    ПОДЛОГАТА НА ИВАН ПОРТНИХ ЗАТОВА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА ЧАК ГО НАПРАВИХА КМЕТ НА СЕЛО А ТАКИВА ИЗРОДИ ТРЯБВА ДА ЛЕЖАТ В ПАНДИЗА НЯМА ПО ГОЛЯМ ИЗМАМНИК ОТ ТОВА ЧУЧЕЛО ИВАН ПЕТРОВ СИНЪТ МУ Е СЪЩИЯ ИЗМАМНИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *