Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Спартаклии в борба за спортен комплекс “Локомотив”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Илко-Станчев

Чуйте какво казаха страните по казуса

Шефът на Футболен клуб Спартак 1918, който от 15 юни носи името ФК Владислав 2009 – Иван Петров показа договор със Спортен комплекс “Спартак” АД, който е сключен на 16 юли 2014 година и е за срок от 9 години и половина. Според него, този контракт е действащ и е достатъчно основателен той и футболният клуб да откажат да напуснат СК “Локомотив”.

„Никой от общината не ни е уведомил, че договорът ни е прекратен. Децата ни ще продължат да тренират тук. Ние няма да напуснем СК Локомотив. Другият Спартак, начело с Атанас Атанасов и Илко Станчев също, също имат договор за ползване на базата, но той е неправомерен и сключен „незаконно“ с цел да провокират „истинския“ Спартак“, смята Петров.

Ето какво каза Иван Петров пред медиите днес:

Шефовете на ФК Спартак Варна – Атанас Атанасов и Илко Станчев коментираха отказа на Иван Петров и неговия клуб да напуснат СК “Локомотив.

„Нашият клуб има договор с община Варна за ползване на СК „Локомотив“ за срок от пет години. Няма да допуснем саботиране от страна на който и да е. Погледнете терена в какво състояние е, заради него две деца са със счупени лакти. Явно Иван Петров иска талантите на Спартак да тренират на лоши терен и при лоши условия, докато ние се стремим да направим нещо хубаво за тях и ще го постигнем. Не е нормално да не допускат децата от школата да участват в първенството за родени 2004 година защото не ставали за такива мачове. Като не стават защо им вземат такси? Всичко това е пародия“, каза Илко Станчев.

Атанас Атанасов пък бе категоричен, че тези демонстрации на Иван Петров, саботират ремонта на съблекалните и терена, който е изключително належащ, за да може тимът да стартира участие в Североизточната “В” група. “Това че другият клуб не напуска, пречи на работата ни. Има си инстанции обаче, които ще решат казуса. Ние не сме хората, които трябва да правим това”, сподели Орела.

Чуйте мнението на силните хора в ФК Спартак Варна Атанас Атанасов и Илко Станчев:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *