Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Официално: Черно море домакинства в Каварна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Ticha

През миналата седмица на “Тича” започнаха замерванията, като на два пъти служители на фирми оглеждаха терена и местата, където ще бъде поставено осветлението

Черно море ще играе домакинските си мачове на стадиона в Каварна. Това съобщиха пред varnautre.bg от ръководството на “моряците”. В момента “Тича” не отговаря на изискванията на БФС и не може да приеме мачове от Първа професионална лига.

Очаква се съвсем скоро да започне дългоочакваният ремонт на клубното съоръжение на варненци, който включва подмяна на тревната настилка и ново осветление. През миналата седмица на стадиона започнаха замерванията, като на два пъти служители на фирми оглеждаха терена и местата, където ще бъде поставено осветлението.

Припомняме, че Черно море получи държавна субсидия в размер на 1 млн. лева за обновяването на стадиона. Средствата, които бяха гласувани на заседание на Министерски съвет, вече са отпуснати, а в момента тече процедура за намиране на изпълнител на ремонта. Въпреки че няма заложен срок за изпълнение му, той ще бъде завършен през есенния дял от новия сезон.

Малко по-късно Химимпорт АД пое ангажимент в размер на 300 хил. лева, за подмяна на седалките на “Тича”, така че то да придобие абсолютно нов облик.

7 коментара

 1. Zambaro

  Хубаво е че започва ремонта, да се надяваме че ще приключи бързо и моряците ще могат да играят на обновения “Тича”.

  • dari

   Да не стане като стадион “Варна”…..

 2. Не бързай

  Не е почнал още.

  • 4onkov

   Първият етап май завърши, смениха се част от седалките. Сега идва трудната работа. Ще се направи.

 3. Византиеца

  Другите си направиха стадионите ние още не сме почнали.
  Познайте каква посещаемост ще има на стадиона в Каварна?

 4. Калкан

  в Каварна домакинствата максимум 2000 + 300 местни калкана!

 5. Morqk

  Zashto sled posledniq mach na moreto ne se zapochna tozi remont? A? Sega shteshe da e gotow i da igraem w warna.? Tctctctc

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *