Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Тръмп прие номинацията на републиканците
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Залата за Хилари: “Опандизете я”

Доналд Тръмп заяви, че приема със смирение и благодарност да бъде кандидатът на републиканците за президент САЩ на изборите през ноември, предаде Франс прес. В речта си пред партийния конгрес в Кливланд, Тръмп обеща страната да си върне сигурността, благоденствието и мира. Ще бъдем страна на щедростта и топлотата, но ще бъдем и страна, в която цари общественият ред, заяви милиардерът кандидат за президент.

Разчитам на силна подкрепа на асоциацията на търговците на оръжие и ще защитавам правата на всички американци да опазват сигурността на своите семейства, каза Тръмп. Той благодари на евангелските и другите религиозни общности, които са го подкрепили, като подчерта, че не е сигурен, че е заслужил тяхната подкрепа. Трябва незабавно да спрем имиграцията от страни, компрометирани от тероризма, докато не въведем механизми за контрол, добави още републиканският кандидат за президент. 

Тръмп описа републиканците като партията на закона и реда. По думите му, на 20 януари сигурността и безопасността ще бъде възстановена. Речта му бе прекъсвана от бурни възгласи “USA” и “Построй стена”, намеквайки за плана му да изгради стена с Мексико. Имаше скандирания по адрес на Хилари Клинтън – “опандизете я”. 

125 хиляди балони бяха пуснати над залата, които бележат края на републиканския конгрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *