Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Децата на ФК Спартак с първа контрола на „Локомотив”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак (10)12 охранители следят за реда на терена

12 служители на частната фирма „СОД-64” охраняват първата контрола на родените през 2005 година деца на ФК Спартак на спортен комплекс „Локомотив”. Водените от Димитър Трендафилов таланти се срещат с “Одесос” днес. Във връзка с напрежението, създало се през последните дни, шефът на „СОД-64” Васко Молдованов обяви кои имат право да влизат на „Локомотив”.

„Това са всички футболисти, треньори и ръководители на ФК Спартак, както и зрители за мачове. Също така треньорите и състезателите по класическа борба, таекуондо и другите бойни спортове, водещи занимания в залата на „Локомотив”. Варненци, които сутрин и вечер бягат на пистата, също ще влизат, но до петък. Тогава започва ремонт на терена и съблекалните, и няма да ги пускаме 10 дни”, каза Молдованов.

Той уточни, че фирмата му охранява комплекса по силата на сключен договор с ФК Спартак, като всичките им действия са съгласувани с полицията и общинския шеф на „Локомотив” Драгомир Драгнев. „Денонощно има по трима охранители. Ако от ФК Спартак искат повече за следващия ден, пускат предварително заявка с бройката”, допълни Молдованов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *