Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Гонзо: Поставили сме си високи цели, смятам, че имаме сили
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

ПФК Черно море - представяне (49)

Имаме футболисти да се борим за нещо сериозно, каза още Георги Иванов

Треньорът на Черно море Георги Иванов заяви след успеха с 3:1 над Пирин в мача от първия кръг на Първа лига, че „моряците“ са си поставили високи цели. Иванов анализира срещата, като отчете и слабостите в своя състав.

„Мисля, че Черно море доминираше през цялото време. Проблемите дойдоха от наши грешки. Така получихме първия гол. След това автоголът. Но след това ние контролирахме мача. Притеснението е по-голямо в първия мач“, започна Гонзо.

„Имаше по-голяма свободна зона между халфовете и стоперите. Ние трябваше да оберем този луфт. Спечелихме мача. Има какво да се желае в играта ни, но ние сме отбор на един месец. В Благоевград се играе трудно“.

„Ние сме си поставили високи цели. Смятам, че имаме сили да го направим. Трябва да играем мач за мач. Ние трябва да си оправим играта. Имаме футболисти да се борим за нещо сериозно – не казвам тройка, четворка“, отсече Иванов.

„Взехме двамата чехи. Те имат доста мачове. Секо – добър футболист, но днес не показа целия си потенциал. Мисля, че селекцията ни е добра. Във футбола никога няма време. Когато взимаш десет нови нормално е да има нарушен синхрон“, коментира специалистът.

„Аз няма на кого да се доказвам. Спокоен и горд съм с това, което направих в Левски. Първата година бях там без пари. Смени се ръководството, собствениците, почнахме с 8 човека, бюджетът бе свит. Трябваха трима класни играчи на отбора. В момента Левски е стабилен отбор. Това е последният път, в който коментирам Левски. Всеки може сам да прецени какво съм направил там“, заяви бившия си клуб легендарната деветка на Левски.

„Има сигурност в Черно море Бюджетът не е голям, но всичко се получава навреме. В Левски имаше един период в който плащанията се бавеха, и бе трудно да се мотивират играчите“, завърши Георги Иванов.

2 коментара

  1. фен

    БГ Лисиците

  2. Византиеца

    Да Гонзо,не казваш тройка или четворка защото се борим за нещо повече!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *