Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Капитанът на Черно море: Нуждаем се от още време, но посоката е правилна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

ПФК Черно море - представяне (20)

Всеки отбор, когато се лиши от домакинския си стадион, му влияе, каза още Георги Илиев

Капитанът на Черно море Георги Илиев, който бе избран за Играч на мача срещу Пирин, призна, че „моряците” се нуждаят от още време, за да изчистят всички грешки. Той обаче изрази увереност, че посоката, по която е поел отборът, е правилна.

„Mоже би реализирахме по-голяма част от положенията, които имахме. Имахме късмет, допуснахме грешки, които не трябваше. Радостното е, че не успяха да се възползват, ние успяхме и победихме с 3:1”, заяви Илиев.

„Със сигурност се нуждаем от още време. На месец и половина отбор сме, със сигурност в началото ще има грешки. Хубавото е, че успяваме да победим. Гледаме напред, да изчистим грешките и да вървим нагоре.”

Относно влиянието на новия треньор Георги Иванов, Илиев коментира: „Доста неща промени, предполагам, че и на терена се вижда. Днес не беше едно от най-добрите ни представяния, но посоката, която вървим, мисля, че е правилна.”

Халфът коментира и фактът, че Черно море ще играе домакинските си мачове в Каварна: „Всеки отбор, когато се лиши от домакинския си стадион, му влияе. Може би ще ни влияе и на нас, но би трябвало да сме професионалисти и да се борим за трите точки във всеки мач.”

1 коментар

  1. фен

    Браво Жорка, напред и нагоре, отличен мач, показа класа и ниво за пореден път, който си го може, си го може, вярна е тази фраза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *