• Varna
  15°
  разкъсана облачност
  Влажност: 67%
  Вятър: 6m/s ESE
  Кандидатки за “Мис Варна” на разходка с корабче
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  мис Варна418-те красавици – претендентки за титлата „Мис Варна 2016“ се готвят усилено повече от седмица за най-очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 26 август.

  мис Варна

  За всички момичета е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. Натоварената им програма включва ежедневни репетиции, благотворителни инициативи, фотосесии и много забавления.

  мис варна1

  Професионални инструктори се грижат за поддържането на перфекната форма на всички участнички с ежедневни фитнес тренировки.

  Мис варна 3

  Най-много емоции и забавления за момичетата предизвикаха фотосесиите, реализирани по време на традиционната разходка с корабче по крайбрежието на Варна. Фотообективите на Боби Решовски и Веселин Тончев , успяха да уловят най – вълнуващите моменти от круиза, подарък от LZ Yachting.

  Снимки: Боби Решовски

  1 коментар

  1. Марин

   Бях на финално шоу. Запознах се с няколко от кандидатките… и мога да ви кажа че тези момичета ще намерят работа само в секс индустрията. После намерих две от тях на сайт за секс запознанства. И те са били истинските профили, направих среща с една от тях

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *