Varna
21°
разкъсана облачност
Влажност: 73%
Вятър: 4m/s E
Разклонът за Долище взе поредна жертва
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Долище

Почивните дни не минаха без трагичен инцидент на пътя край Варна. Вчера около 16:40 часа, на разклона за село Долище е възникнала тежка катастрофа, при която е загинала млада жена. 24-годишният водач на “Опел”, движейки се от Варна в посока Долище, не спира на знак “Стоп” и става причина за сблъсък с „Ауди”, който се движи в посока Аксаково.

Вследствие на инцидента, на място, е загинала 26-годишна жена от София – пътничка от опела. В болнично заведение за изследвания са отведени и пътуващите в аудито, сред тях няма тежко пострадали. Двамата водачи не са пострадали.

По случая е образувано досъдебно производство. Изясняват се причините и обстоятелствата довели до инцидента.

3 коментара

  1. Герге ле

    Никакво кръгово! Това е главен път в полето, а не градска улица! Затова има “стоп” и затова при неспиране на “стоп” късат кандидат-шофьорите! Да се научат!

  2. Крум

    Да се научат казваш? С цената на човешки жертви….колко още?! Дори кръговото не е удачно, кръстовището трябва да е на две нива! Ама в Бг е важно да му се метне асфалта, да му се набучат знаците и да се приберат паричките….. Нищо, че после за една корекция се плаща от нашите пари 300хил лв, както сега за възел Кочериново….!!!

  3. Gabriela

    “движейки се от Варна в посока Долище, не спира на знак “Стоп” и после “Изясняват с епричините” Вие шегувате ли се?! Единствено човек е виновен за катастрофите на това място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *