• Варна
  3°
  ниска облачност
  Влажност: 80%
  Вятър: 3m/s N
  Общината търси началник за звездите в туризма
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: © Varnautre.bg/ архив
  Снимка: © Varnautre.bg/ архив

   

  Община Варна обявява конкурс за началник на отдел “Категоризация” към дирекция “Туризъм”. Кандиатите трябва да са с образователна степен бакалавър и в стопанската или туристическата дейност и да имат поне 4 години професионален опит.

  За длъжността е необходимо осъществяване и координация на взаимоотношенията на общината с физически и юридически лица по отношение на категоризиране на туристическите обекти  във Варна.

  Началникът на отдела ще организира приложението на процедурите за категоризация на заведенията за хранене и развлечение, средствата за подслон и местата за настаняване, като извършва проверки на място в туристическите обекти за цялостно съответствие на обекта с изискванията за декларираната категория.

  Ще трябва още да подготвя заповеди за определяне, за отказ, за прекратяване, за спиране, за понижаване или за промяна категорията на туристическите обекти. Организира издаването на категорийната символика на туристическите обекти. Изготвя експертни анализи, становища и доклади по проблеми, свързани с категоризиране на туристическите обекти и по други въпроси, свързани със състоянието и с развитието на туризма в община Варна. Организира и подпомага изработването на предложения за дългосрочно и оперативно планиране по въпроси, засягащи туристическата и морската политика на Община Варна.

  Заплатата определена за длъжността е 680 лева.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg