Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Делото за референдум за Морската отложено заради болничен на шефа на ОбС
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: © Varnautre.bg / Архив
Снимка: © Varnautre.bg / Архив

 

Административен съд – Варна отложи производството по делото, образувано по жалба на Инициативен комитет, за провеждане на местен референдум за Морската градина и крайбрежната зона на града.

Съдът заседава вчера срещу мълчаливия отказ на председателя на Общинския съвет да внесе за разглеждане подписка, постъпила в Общински съвет на 29.04.2013 г. и да насрочи заседание.

Поради постъпили молби с копия от болнични листове на председателя на местния парламент и на процесуалния му представител, магистратите отложиха производството по делото.  Съдът предвид изрично изразеното становище на представляващия жалбоподателя и процесуалния му представител за отлагане на делото, прие искането за основателно и отложи заседанието за 3 октомври 2016-та от 13:30 ч.

2 коментара

  1. Демира

    Няма ли кой да осъди фалшификаторите, които се опитват да излъжат хората с излишен референдум за Морската градина? Половината подписи са фалшифицирани, а другата половина са на излъгани хора. Разправяха на минувачите, че ще бъдат построени небостъргачи в парка, което е пълна глупост и лъжа.

    • Емануела Стайкова

      Вижте какво, рано или късно ще влезе в съда това дело. То няма да избяга, но според мен твърде много шум за нищо. Това е поредното празнодействие и пълнодумие на шепа хора, които са много силни на приказки. Нека го пускат в ход и ще видим какво ще стане. На мен ми е все тая крайният резултат, но ме дразни постоянният шум на разните Славени-млавени и други подобни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *