Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Вокил с две държавни титли по кикбокс
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

223_890x501

Али Юзеи и Деян Чакъров със златни медали в най-тежкия стил

Шампионите по кикбокс на Вокил мачкаха наред и на държавния шампионат в Каварна, който се проведе този уикенд с участието на състезатели от над 40 клуба от цялата страна в стиловете К1, лоу кик и киклайт контакт.

В най-тежкия стил СК Вокил има двама шампиони – Али Юзеир при юноши старша възраст до 67 кг, и Деян Чакъров при юноши старша възраст до 75 кг.

big_222Още в първия ден от шампионата Али показа, че е претендент за титлата преодолявайки своите съперници, а във финалния ден и двамата състезатели на клуба направиха страхотни срещи и напълно заслужено ги спечелиха. Така СК Вокил стана 100% шампион с двама републикански шампиони по кикбокс в най тежкия стил К1.

226_890x1187Младите надежди на клуба не веднъж са доказвали на какво са способни, както и че с усилени тренировки и постоянство може да се постигне много.

225_720x1280“Доволен съм от представянето на клуба ни като цяло. В първия ден Али беше леко неуверен и това повлия на играта му. Във финалния ден си беше взел бележка и още с удрянето на гонга игра точно това, което тренирахме през последните месеци и успехът не закъсня. Отказахме противника му още в първи рунд. Дидо също се би добре, но ми направи впечатление, че издръжливостта му не е на ниво. Ще работим здраво, за да няма повече колебания при отсъждането на победа. Екипът от Петър Петров, Радослав Колев и Светослав Димов дадоха прекрасен резултат.”

224_720x1280

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *