Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Разследват Брад Пит за жестоко отношение към децата му
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
© Guliver/Getty Images
© Guliver/Getty Images

 

Полицията на Лос Анджелис и отделът за защита на децата и семейството разследва сигнали за възможно жестоко отношение на американския актьор Брад Пит към децата му, съобщава сайтът TMZ, цитиран от ТАСС. Именно това негово поведение може би е станало причина Анджелина Джоли да подаде документи за развод.

Близки до семейството съобщили на сайта, че миналата седмица по време на полет с частен самолет, актьорът се е напил и е проявил грубост, словесна и физическа, спрямо децата си, предаде БТА. По информация на TMZ специалисти от отдела за защита на децата са разпитали Пит и Джоли, и ще направят същото и с децата им.

Анджелина Джоли подаде документи за развод, тъй като се безпокояла за безопасността на своите шест деца, припомня агенцията. Формално актрисата се позова на непреодолими противоречия с Брад Пит и поиска единствено децата да останат при нея.

Тя не би се възпротивила Брад Пит да ги вижда от време на време. Но актьорът настоява на своето право пълноценно да участва във възпитанието на децата и след развода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *