Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Наркодилър се разкая и обеща да замине на гурбет в чужбина
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: © Varnautre.bg / Ивайло Борисов
Снимка: © Varnautre.bg / Ивайло Борисов

 

Варненският окръжен съд наложи условна присъда на 21-годишен младеж, заловен с наркотици, предвидени за разпространение. Божан Цонев е арестуван през март тази година с 32.78 грама марихуана, 7.04 грама кокаин и 2.56 грама метамфетамин.

При следствените действия в тайник под предния десен калник, между бронята и подкалника на автомобила му, била намерена чантичка, съдържаща наркотични вещества в различни опаковки, както и електронна везна. Останалите наркотици били доброволно предадени от Цонев по време на претърсване в дома му.

Младият мъж се призна за виновен и прие да не се събират доказателства в съдебната фаза, като заради съкратеното съдебно следствие получи наказание, намалено с 1/3 – „Лишаване от свобода“ за 7 месеца, с 3 години и 6 месеца изпитателен срок, както и плащане на глоба в размер на 5000 лева.

Пред съда младият мъж заяви, че разбира грешката си и съжалява за това, с което се е занимавал, както и че след съдебния процес ще започне работа при баща си в чужбина. Присъдата може да се обжалва или протестира пред Апелативния съд в 15-дневен срок.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *