Varna
19°
ясно небе
Влажност: 72%
Вятър: 7m/s N
Приключения по ноти за деца в Социалната чайна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Малка детска музика

Знаете ли, че в дома на Чайковски живели две малки мишлета? Че Мики Маус е ценител на класическата музика? Че е възможно да станеш композитор и на 5? За такива и много други, детски музикални неща става дума в новия проект “Малка детска музика”, изготвен с помощта на Социалната чайна във Варна в подкрепа на каузата за социално ангажиране на младежи без родители.

Веднъж месечно, сред аромата на билков чай и книги, Великата музика ще си прави неделна среща с малките си слушатели и възрастните, която я обичат и пресъздават – артисти, музиканти, певци, танцьори… И все пак, не очаквайте това да са концерти за деца. “Малката детска музика” подскача по границите на изкуството, музиката, визията, словото, театъра и играта… Всичко това, в уюта на “дневната” на втория етаж на Социалната чайна, за не повече от 40 души публика (деца и родители) и с избор от 30 вида чай преди и след представленията…

До края на годината, “Малката детска музика” ще представи две мини-представления: “Чиракът на магьосника” (на 13 ноември), и “Лешникотрошачката”  (на 18 декември). Местата са ограничени – само 15 билета на представление, с предварителна продажба. Билетите са за двама (родител и дете) и семейни (до 4 души от едно семейство) и могат да бъдат заявени и закупени тук и тук.

Представленията са подходящи за деца, по-големи от 4 години и такива, които могат да седят в продължение на час.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *