• Varna
  4°
  тъмни облаци
  Влажност: 93%
  Вятър: 9m/s N
  Красавица от Ямбол ни предстaвя на световния конкурс “Мис Туризъм”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Мис Туризъм

  Даниела Герганова е името на красавицaта, която бе избрана за „Мис Туризъм България“ на стилна церемония преди броени дни. Даниела е зодия Козирог, родом е от Ямбол, но живее в Бургас, където в момента е студентка специалност “Туризъм”. Тя е висока 172 см и е с перфектните мерки 95/59/86. Освен изключително красива, новата миска е и интелигентна, съчетава перфектно образованието си с работа в сферата на финансите и разбира се, работата като модел. Интересното за нея е и че е изключително самостоятелна и от много малка се справя сама в живота.

  Престижното съревнование за красота бе организирано от модна агенция “Мега Талант” в европейската столица на културата Пловдив. В конкурса за красота се включиха 12 девойки от цялата страна, избрани след поредица от кастинги. Те премериха сили в класическите три кръга и се представиха пред елитно жури сред членовете на които бяха Симона Милова – красавицата, която се завърна преди година с лентата “Модел на света” от световния конкурс “Мис Туризъм”.

  Сред съдиите бяха и Гаел Санчес, които е филмов продуцент и създател на единствената в света водка с вкус на черен хайвер, както и дизайнерът на официални тоалети Стоян Радичев. В журито бе и сексапилната певица Елица Лалова, авторка на нашумелия хит “Дали това е любовта”.

  Победителката Даниела Герганова ще представи България на световния конкурс “Мис Туризъм”, който ще се проведе след няколко месеца в Малайзия. Тя ще получи и малка роля в една от предстоящите филмови продукции на продуцента Гаел Санчес. Подгласнички на Даниела в конкурса станаха Инес Боянова от Перник, Дебора Огнева от Варна и Елисавета Лещова от Пловдив.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *