• Варна
  -1°
  ясно небе
  Влажност: 66%
  Вятър: 5m/s W
  Спартак Варна и Спартак 1918 се договориха за обединение
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Спартак -фенове (12)
  Един отбор “соколи” през декември

  Варна отново ще има един футболен клуб Спартак. Това ще се случи през декември, когато Спартак Варна и Спартак 1918 официално ще се обединят. Вече е постигната договорка между двата клуба и сливането е формалност.

  Тарторите на феновете на ФК Спартак са разговаряли със силния човек в клуба Атанас Атанасов – Орела, а после и с този в Спартак 1918 – Красимир Зафиров. Всичко е уточнено, а Орела заяви дипломатично: „Да, има такива индикации. Единственото, което мога да ви кажа към днешна дата обаче, е че най-правилно е да има един Спартак.“

  Обединението ще се осъществи в дните след последния мач за сезона на ФК Спартак – на 11 декември за купата на аматьорската лига в Попово.

  В момента е пред финализиране и сделката за обезпечаване на издръжката на клуба. Тя ще бъде поета от мъж със сериозно положение в обществото и бизнес във Варна, след чието идване ще бъде решен и проблемът с базата.

  Финансовото укрепване ще позволи на Спартак да се върне по най-бързия начин в професионалния футбол. Тъй като на практика отборът е загубил шансове за първото място в Трета лига – Североизточна лига, той може да влезе в „Б“ група през юни 2017 година по покана от БФС. Това вече се случи преди месеци с други отбори, които не бяха завършили на първо място в третия ешелон.

  В противен случай Спартак ще е в „Б“ група най-късно през май 2018 година.

  6 коментара

  1. Варна е Зелена!

   Ахмед Доган на Спартак хулиган!

  2. Византиеца

   Гледа ми се дерби!

  3. Спартак

   Бихме се с тях мразехме се и пак обединение с отбор който е наследник на Владислав и на бандата която съсипа Спартак!!!!!!Това вече наистина ще е краят.Остава и да се целунем с бандата на АГАТА и сме готови.
   Осъзнайте се бе какво става затова ли се борихме да целунем задниците на продажниците.
   ОТВРАТЕН СЪМ

  4. 1913

   Вие хубаво се бихте с тях но забравихте тарторите ви какви курви са.Щом може да създадеш 15 спартака що да не се обединят.Вашия отбор умря одавна.Измислихте си бойкот навремето да си оправдаете 50 човека на стадиона.После прекратихте бойкота пак същата бройка.Винаги верни ама друг път.На кого верни през година нов спартак.

  5. кореняк

   КОГАТО НАЙ– ГОЛЕМИЯТ ФУТБОЛИСТ НА “СПАРТАК“ ЖИВКО ГОСПОДИНОВ СЕ НУЖДАЕШЕ ОТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА ОПЕРАЦИЯ В ТУРЦИЯ И ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ МЕЖДУ ВЕТЕРАНИТЕ В ЗАЛА “ВЛАДИСЛАВ“ , ТО ЗНАЕТЕ ЛИ УВАЖАЕМИ СПАРТАКЛИИ КОИ ОТКЛИКНАХА ЗА ПОМОЩ 90 ПРОЦЕНТА ЧЕРНОМОРЦИ!!!!!!!!!! АЗ БЯХ НА МАЧА . ПИТА СЕ : КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ ПЛЕБЕИ????? КЪДЕ БЯХА ВАШИТЕ ВЕТЕРАНИ ?????? ЗАЩО ДОЙДОХА САМО 10 ПРОЦЕНТА???????? КУРВИ СТЕ БИЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И КУРВИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ!!!!!!!!!!

  6. монти

   в крайна сметка ако всичко се получи най-накрая ще имаме отбор независим от агата и гравитиращите около него пиявици – това, за което се борихме.
   дано стане, едва тогава ще мога да се зарадвам истински, защото през годините на какво ли не се наслушахме.
   само Спартак!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *