• Varna
  9°
  лека мъгла
  Влажност: 100%
  Вятър: 3m/s SE
  Асен Михайлов очаква 2000 зрители на стадион “Спартак”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  На снимката: Бронзовият медалист със Спратак Асен (четвъртият отляво надясно на първия ред) се надява публиката им да се завърне на трибуните.
  На снимката: Бронзовият медалист със Спратак Асен (четвъртият отляво надясно на първия ред) се надява публиката им да се завърне на трибуните.

  Феновете дълго бяха лъгани и през този век много от тях не идват да гледат любимия си отбор

  Легендарният защитник на Спартак Асен Михайлов очаква публиката постепенно да се завърне на стадиона. „Феновете дълго бяха лъгани и през този век много от тях не идват да гледат Спартак. Но след това обединение ще се разбере колко са истинските спартаклии. Аз очаквам, ако си върнем стадион „Спартак“, което е задължително, на първо време да почнат да идват поне по 1500-2000 души, и след като виждат, че в клуба се прави футбол, зрителите да се увеличават“, заяви за „Народно дело Седмицата“ Михайлов. Както е известно, той е един от титулярите в бронзовия тим на Спартак от 1984 година.

  Асен си спомни, че като футболист на Спартак не е играл пред по-малко от 6000 души, дори и в „Б“ група. „Сега обаче съм реалист и отчитайки, че времената са други, а интересите на по-младите – различни, а и като взема под внимание оттеглянето на публиката през последните години, ще се радвам и на 2000 души. Аз също ще се завърна на трибуните, за да гледам моя Спартак“, допълни Асен.

  Той призна, че няма претенции към каквито и да е постове в обединения клуб. „От години съм далеч от футбола. След като спрях да играя, се занимавам със съвсем други неща, за да издържам семейството си. Дори рядко гледам мачове и по телевизията. Но след тази хубава новина за моя Спартак, ще отида на стадиона, като стане отново наша собственост, за да видя познати спартаклийски лица, с които ме свързват приятни спомени“, завърши Михайлов.

  1 коментар

  1. СС

   Боклук , върни си борчовете и тогава говори за Спартак . Малко те ебаха в затвора . Я кажи с какво се занимаваш – нещастник

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *