• Варна
  14°
  тъмни облаци
  Влажност: 38%
  Вятър: 12m/s ENE
  Работодатели от Испания търсят кандидати за бране на ягоди
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: AgNews.bg
  Снимка: AgNews.bg

   

  Кандидати за бране на ягоди в Испания набира за тамошни работодатели Агенция по заетостта. Испански кооператив на производители на ягоди търси 600 селскостопански работници. Желаещите да се възползват от офертата е необходимо да заявят своя интерес в Дирекция „Бюро по труда” по местоживеене. Срокът за кандидатстване е 10 януари 2017 г.

  Кандидатите трябва да са жени на възраст от 20 до 40 г., да имат опит в селскостопанска работа и да са физически здрави. Предвид начина на бране и високите температури, желаещите следва да са без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно.

  Интервютата за подбор ще се проведат през първата половина на месец януари 2017 г. в различни градове на страната. Очакваното заминаване на одобрените кандидати е през февруари и март 2017 г. Трудовите договори се подписват на място в Испания и съдържат клауза за пробен период до 15 дни.

  Подробна информация за работните места и условията за кандидатстване може да се намери в рубриката „Работни места” на националния EURES сайт, както и в бюрата по труда.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg