Varna
25°
ясно небе
Влажност: 50%
Вятър: 3m/s WSW
НАСА засне: НЛО се зарежда от слънцето
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: © Pixabay.com
Снимка: © Pixabay.com

 

Видеозапис с нещо, което с повече фантазия, може да се приеме за НЛО, бе разпространен в Интернет.  Според уфолози кадрите са получени с помощта на космически апарат за наблюдение на Слънцето наречен SOHO. Този апарат е съвместна разработка на НАСА и Европейската космическа агенция и е пуснат през декември 1995 г., а е започнал да предава данни шест месеца по-късно.

Според уфолозите НЛО се захранва от енергията на Слънцето. Като доказателство те посочват лъч, който излиза от слънчевата повърхност и завършва с ярко петно, което уфолозите интерпретират като космически кораб на извънземни. Това, че НЛО-то може да бъде видяно само на един кадър, те обясняват със стремителното му движение. Според тях той мигновено се презарежда с енергия от този лъч и продължава светкавично пътя си.

Това не е първият случай, когато уфолози обявяват, че до Слънцето са видели огромен извънземен космически кораб, който се зарежда от него.

Такива съобщения имаше през юли, както и през април и ноември 2015 г. Обикновено сериозните учени оставят такива съобщения без коментар. През ноември 2015-а се доказа, че “наблюдаваните НЛО” на фона на Слънцето не са били нищо друго освен Венера и Меркурий в необичаен ракурс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *