Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Варна аларма: Хулиган вилнее на Крайбрежната алея
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

хулиган крайбрежна

Мъж на средна възраст, повреждащ кошче за боклук, засне камера на Крайбрежната алея във Варна. Видеото е от преди няколко дни (24 ноември, малко преди 3 часа през нощта). Записът е разпространен в социалната мрежа Facebook от Марина Кръстева с цел извършителят да бъде популяризиран и евентуално установен и санкциониран.

Докато ние си почиваме и цъкаме из социалките, гледайте какво става по улиците. Това е Крайбрежната алея, ако някой познае този “герой”, нека го популяризира.

3 коментара

  1. Вили

    Поредният наглец, дето си мисли че може да си прави каквото иска. Дано го разпознае някой!

  2. Нойо

    Мъжът е прост, примитивен мангал, при това безработен, който няма какво да прави по цял ден и цяла нощ и троши неща за да измъкне метала от тях. Просто кошчето има нещаститето да бъде метално. За съжаление по-голямата част от циганското население се “изхранва” точно по този примитивно-криминален начин.Оправия няма.Мангал от закон се не бои.На времето милиционерите ги ловяха и ги спукваха от бой, и малко се бяха усмирили.Сега понеже се чувстват защитени от хилядите “фондации” от тип”Хелзински комитет”, пак са се разпищолили и се чувастват недосегаеми.

  3. 1918

    Мъжът работи на подлеза на спортна зала, продава балони !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *