Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Красен Кралев: Ремонтът на “Тича” ще приключи в срок
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Кралсен Кралев Карате

Вторият полусезон Черно море ще играе на “Тича”

Ремонтът на стадион “Тича” вече е започнал и ще завърши в предвидения 60-дневен срок. Това обяви във Варна министърът на спорта Красен Кралев.

“Има подписани разрешения, открита е строителна площадка, а от Общината има подписан договор. Финансите са осигурени, така че ремонтът ще приключи в срок. Всички неща, за които ми е известно – осветлението, необходимите материали, лампи, кабели и т.н. са купени. Така че нещата са си в срок. Вторият полусезон Черно море ще играе на “Тича”, категоричен бе Кралев пред varnautre.bg.

“До два месеца трябва да приключат ремонтните дейности. Срокът е 60 дни. Той тече откакто бе открита строителната площадка миналия понеделник. Така че дори и да има причини от лошо време, знаем, че във Варна няма сняг, няма заледяване. Но дори да има, времето е достатъчно стадионът да бъде завършен. Смятам, че всичко ще бъде наред, няма причина да се притесняваме от срокове“, завърши Кралев.

4 коментара

 1. Хан Крум

  Брех мамка му :)
  Той ремонта от 2 години почва бре ,хахах :)
  Хайде дано този път е истина.

 2. Моряк

  Дано този път казаното да е истина и пролетта вече да играем на “Тича”!

 3. Варненец

  Никакъв ремонт няма, никакви строителни площадки, пълна лъжа, който не вярва да отиде да се увери какъв лъжец е тоя, иначе днес се снимал на инспекция на изкопания терен в Русе

 4. кореняк

  САМО ЧЕ , ЗАСЕГА КАЗАНОТО НЕ Е ИСТИНА , А ЛЪЖЕЦА ОТНОВО СИ ПРАВИ ГАРГАРА С НАС!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *