Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Приказни приключения с Дядо Коледа в Кукления театър
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

img_9795

„Снежанка и вълшебният подарък” и „Коледни лудории” са представленията за най-послушните деца на Варна

От 10 до 18 декември всеки мъник, дошъл на спектакъл в празнично декорирания салон на Държавен куклен театър – Варна, ще може да се докосне до магията на Добрия Старец. Той винаги успява да зарадва и най-срамежливите и да им предаде вярата в добрините и Коледния дух. Малчуганите ще ахнат от изненада, когато влязат в приказното царство на любимия си театър. Ще открият, че столовете са се превърнали в червени и зелени джудженца, а Коледната елха грее с искрящи светлини.

А Дядо Коледа ще се появи специално за най-послушните.

В събота и неделя, 10 и 11 декември, от 11:00 ч. е спектакълът „Снежанка и вълшебният подарък”. Само на 11 декември спектакълът ще се играе и следобед от 14:00 ч.

В сряда, 14 декември, „Снежанка и вълшебният подарък” ще има вечерно представление – от 18:00 ч., а в петък, 16 декември – сутрешно от 10:30 ч.

Последната събота и неделя преди Коледа – 17 и 18 декември, най-обичаните от варненските деца актьори ще се развихрят в спектакъла „Коледни лудории”. И двете представления са от 11:00 ч. и също са със специалното участие на Добрия Старец.

Дядо Коледа и цялата трупа на Държавен куклен театър – Варна изпращат своите празнични поздрави на варненските деца и на всички възрастни, които продължават да вярват, че по Коледа стават чудеса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *