Varna
21°
ясно небе
Влажност: 77%
Вятър: 6m/s W
Подаръци за годината на Петела – хит на базара във ФК
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

petel-ng

Стъклени петли, по повод Новата Китайска година, която през 2017-та е посветена на петела, са хит във Варна. Те са изработени от Владимир от Русия и се предлагат на Коледния базар “Сръчко” във Фестивален и конгресен център. От 1991 година майсторът собственоръчно изработва уникати от стъкло. На базара всеки жител и гост на града ще може да види и стъклена черна пантера и много други изящни произведения на изкуството.

petel-ng-2

Уникати от кожа и камък предлага работилница “Богур” с майстор Милен Минков. Всеки ще може на място да види как те се правят. Дори и има възможност по поръчка на клиента да му се изработи индивидуален проект.

 

Това са част от над 6000 ръчно изработени уникати, които се предлагат на Коледния базар “Сръчко” във Варна, който ще продължи до края на годината. Специално за децата по време на базара присъства Дядо Коледа. Всеки родител ще може да зарадва своето дете, като се свърже с добрия старец, да го снабди с подарък и в определен ден, гостът от Лапландия ще го подари на детето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *