Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Ето как се паркира на място за инвалиди в мола
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

varna-alarma-parkirane-invalidi-kaufland-1

Пореден пример за нагло наместване в зоната, означена за паркиране на автомобили на хора с увреждания, е “уловила” нашата читателка Славка Ангелова. Снимките, които тя ни изпрати са направени през уикенда в паркинга на Кауфланд до Мол Варна.

Ето как се паркира! И като отиде човек, който действително е редно и се нуждае да паркира, е невъзможно заради такива като тези шофьори. Нека бъдем толерантни към нуждаещите от тези места, алармира Ангелова

Кадрите ясно показват регистрационните номера на нарушителите – три варненски и една софийска, както и липсата на стикери за инвалиди.

#варнааларма споделете с нас: Facebook.com/Varnautre.bg
е-mail: info@varnautre.bg, дежурни телефони: 052 82 98 89 | 088 266 13 35

varna-alarma-parkirane-invalidi-kaufland-4 varna-alarma-parkirane-invalidi-kaufland-2 varna-alarma-parkirane-invalidi-kaufland-3

7 коментара

 1. къдесакомплексарите

  Къде са комплексарите , които коментират регистрациите от чужди градове? Или варненските кавали , които паркират както им дойде се радват на подкрепа? Кореняците да се изкажат ако обичат…Ако бяха регистрации от Н, СС, ТХ, Т, А и т.н. , пак ли щяхте да мълчите ? Бедни душици .. !

  • Бай Мангау

   Чукат майка ти някъде… къде да са? Не са на село, където трябва да са тия с регистрациите…

 2. Fox81

  Убеден съм, че шофьора си е купил колата преди седмица и още не е успял да я регистрира за да си вземе гореспоменатите от теб рег. номера- ТХ, СС, ЕН, ВН, А и др. под8бни селски ноера.
  Иначе и аз съм от тези комплексари, ако имаш някакви претенции, винаги можем да се срещнем лично и да ги изясним по два начина: културно в залата за спорт с протектори в устата, съдия и медицинско осигуряване и на улицата, на което не съм привърженик защото е подсъдно.

  • ЗЪБОТРОШАЧА

   Ти големия комплексарчо вазелина приготвили, че освен изброените ти нужди за зала ща е*бат и ща бият!

 3. неизвестен

  Знаете ако е в гранд Мол неизбежно е .Половината от едната част оградена за автомивка ,другата част за персонала други ленти опънати незнайно за какво и ти къде да паркираш??

 4. Византиеца

  Вместо да ги снимате да бяхте им спукали гумите.
  FOX81,остави тез бабаитлъци ами кажи какво става със Спартак-а?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *