Varna
22°
разкъсана облачност
Влажност: 68%
Вятър: 5m/s E
Черно море Тича ще бори тактически Академик Бултекс
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

cherno-more-ticha-rilski-sportist-18

През 2017 година идеята е отборът ни да върви изцяло по възходяща линия, а това ще стане с труд и работа, каза Спас Натов

„Отборът на “Академик Бултекс” е много силен. Сега пак се подсилиха, от вчера взеха Митко Димитров – отново класно попълнение, така че те са много добър отбор и не е случайно, че загубихме от тях във Варна. Ние имаме тактика за мача, ще се опитаме да се сборим и да се противопоставим. Ние правим нещата така, че отиваме да играем за победа. Някой път се получава, друг път – не. “Академик Бултекс” е много качествен отбор и не случайно победи „Лукойл Академик”. Това заяви преди срещата от 13-тия кръг на НБЛ между “Академик Бултекс” и “Черно море Тича” треньорът на варненския тим Спас Натов. Двубоят между двата отбора е на 7 януари от 18:00 часа в зала “Строител” в Пловдив.

“На 29 декември ни беше последният мач, след което пуснахме състезателите в почивка. На 2 януари следобед подновихме подготовката. Сръбските баскетболисти в отбора няма да почиват по време на сръбската Нова година. Те ще почиват, когато са почивките на отбора. Имахме болни състезатели, но всички се оправиха”, коментира още треньорът.

“Идеята е през 2017 година отборът ни да върви изцяло по възходяща линия, т.е. ние сме длъжни да надграждаме и надрастваме сегашното си положение. Това ще стане с труд и работа”, каза още Натов.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *