Varna
21°
разкъсана облачност
Влажност: 73%
Вятър: 4m/s E
Ситуацията към 11 часа в неделя
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Пътят за София е отворен, летището работи

Към 11 часа днес магистрала „Хемус” е отворена и в двете посоки само за автомобили до 12 тона. Забраната за движение на тежкотоварни камиони е в сила в цялата Варненска област, заради намалената видимост: на места – до 20 метра.

В 10 часа отпаднаха ограниченията за движение на МПС над 12 т по АМ “Тракия” в двете посоки, както и в отсечката Бургас-“Петолъчката” в посока София. Пътят Варна-Бургас през Обзор също е отворен. Тук е възстановено движението и за товарните коли, като тези над 12 тона трябва да са задължително с вериги.

След като беше напълно отворен тази нощ, в 10 часа днес пътят Добрич-Варна отново беше затворен поради нулева видимост. Пътят Суворово-Добрич е затворен за всички коли поради снегонавяване.

От час е ограничено е движението за всички МПС по пътя Падина-Житница-Провадия поради силен снеговалеж, ураганен вятър и нулева видимост.
Продължават да са затворени на всички видове МПС шосетата Ветрино-Добрич, Ветрино-Шумен, Девня-Суворово, Добротич-Добрич, Девня-Равна-Неново, Суворово-Добрич, Аксаково-Ветрино, Кичево-Аксаково, Девня-Долен Чифлик.

Летище Варна е отворено и всички полети се изпълняват по разписание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *