Varna
24°
ниска облачност
Влажност: 57%
Вятър: 7m/s SE
Всички пътища във Варненско са отворени
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

devnya

Първокласните и второкласни пътища на територията на територията на Варненско са отворени за движение, съобщиха от Областно пътно управление. Движението по АМ “Хемус” се осъществява без ограничения. Отворен е и пътят Дуранкулак-Балчик-Варна-Бургас.

Пътят Варна-Добрич също е отворен за движение на всички превозни средства. Крайезерният път Варна-Белослав-Повеляново е отворен за всички МПС.

По първокласния път Варна-Шумен-Русе има въведено ограничение за МПС над 12 тона в участъка между Варна и с. Неофит Рилски. Айтоския и Обзорския проход са отворени за всички МПС.

Магистрала „Тракия“ в област Бургас е затворена за движение на всички МПС. В област Ямбол същата магистрала е затворена за движение от п.в. „Зимница“ до Бургас. Влошените метеорологични условия – бурен северен вятър и ниските температури създават условия за снегонавявания.

1 коментар

  1. ТодоровСМ

    Що за олигофрен трябва да си за да напишеш такава глупост?
    Къде и какво е отворено,като не можеш да изкараш колата си, защото автобуса е затънал ,боклучийската кола буксува,олигофрена съсед е спрял пред гаража ти…..и т.н.
    И как да пратя детето си на училище като или трябва да го закарам /виж по-горе/ако мога,или да очаквам да мине по добре изчистените тротоари…….
    Що не вземете да пишете малко истини бе!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *