Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Основната версия във Вълчи дол: Битов скандал
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Двойно убийство и самоубийство разследва полицията

65-годишният бивш пожарникар Енчо, жена му Иванка на 57 години и 28-годишният им син Калоян са жертвите на тройното убийство, което отново хвърли в шок жителите на Вълчи дол. Тримата бяха намерени мъртви с огнестрелни рани на първия етаж в къщата им в неделя около обяд.

Основната версия на разследващите в момента е битов скандал с последвало двойно убийство и самоубийство. Няма данни, че в дома на жервтите е влизал външен човек, но разследващите не изключват и други версии, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Шефът на варненската дирекция на МВР Даниел Пашов също заяви, че най-вероятно извършителят не е външен човек, но е твърде рано да се каже как и какво точно се е случило.

Аутопсията ще бъде извършена днес, назначени са и балистична, медицинска и дактилоскопна експертизи. Те ще покажат кой от тримата простреляни е натиснал спусъка.

“Бяха тихи и кротки хора”, разказват съседи на семейството. Други обаче припомнят, че Калоян бил буен младеж, а, според някои, той имал и проблеми с наркотиците.

Семейството на Енчо и Иванка има още две по-големи деца, които не живеят във Вълчи дол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *