Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Възобновиха ремонтните дейности на стадион “Тича”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

ремонт-Тича

Днес ще бъде привършен изкопът за четвъртата дупка за стълбовете, на които ще бъдат монтирани и осветителните тела

Ремонтните дейности на стадион „Тича” бяха възобновени от днес. В момента кипи усилен труд по подготовката за поставяне на електрическо осветление, видя репортер на varnautre.bg. Ремонтът на клубното съоръжение на Черно море започна преди малко повече от месец, но лошото време и падналият сняг във Варна възпрепятства работата.

ремонт-Тича-2Днес ще бъде привършен изкопът за четвъртата дупка за стълбовете, на които ще бъдат монтирани и осветителните тела. След като работата по осветлението приключи, което се очаква да стане към края на февруари, започва полагането на дренажна поливна система. Ще бъде подменено и тревното покритие, което се предвижда да започне в средата на март.

3 коментара

  1. Марто

    Трябва да има санкции за всички фирми, които не си изпълниха поетите ангажименти или не си спазиха сроковете.

  2. Кирилов

    Все вярвам че Черно море ще изиграе поне среща на този стадион през пролетния полусезон. Заради процедурни врътки на фирмите участващи в търга се проточи толкова възлагането на ремонта и сега сме все бутнати в Каварна!

  3. Варненец

    Да не пипат терена според мен, след като поставят осветлението, теренът през пролетта не е толкова зле и ще може да се играят мачове поне за месец – два, а плейофите ще са важни. Веднага след края на първенството да влизат багерите и да сменят терена, според мен това е най-добрия вариант за феновете и отбора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *