Varna
10°
ясно небе
Влажност: 76%
Вятър: 2m/s NNW
Николай Гочев е автомобилист №1 на Варна за 2016 г.
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Автомобилист на Варна 2016 г. (награждаване) (8)

Морската столица изпраща изключително силна година в бързите скорости

Николай Гочев е автомобилист №1 на Варна за 2016 г. По време на 13-ите годишни награди бяха раздадени купи и грамоти в няколко категории. Морската столица изпраща изключително силна година в бързите скорости. Водещ на церемонията и организатор на събитието бе Орлин Пенев.

Гочев бе награден като №1 напълно заслужено след европейската му титла в офроуда. Любопитното е, че тази година той смята да участва и в световния шампионат на атрактивната дисциплина.

Автомобилист на Варна 2016 г. (награждаване)Николай Ковачев и Росен Колев са първи в генералното подреждане на ретро рали шампионата, в който участват представители на Варна и Пловдив. Те са първи и в класа на автомобилите произведени до 1985 г. Втори и трети са Детелин Нанев/Габриела Нанева и Георги Георгиев/Светлана Георгиева.

Награда имаше и за Давид Кварцхелия като навигатор за първото място в рали шампионата, но поради семейни причини той не бе на церемонията. Бе отличен и навигаторът Янаки Янакиев. Купа бе присъдена и на Йордан Атанасов, като втори в рали шампионата ни, но той също отсъстваше. В надпреварата ретро рали в дисциплината слалом първи е Георги Георгиев с Порше 944.Награден бе и Станислав Владимиров за първото място в своя клас RC3. Той присъства на церемонията с мениджъра на тима Владо Гатев.

Тодор Атанасов/Иван Минев са първи в клас RC4 и също бяха наградени, както и Боян Безус и Димо Бозуков за третото място в класа си. При ретро машините произведени до 1990 г. на първо място са Радослав Радев и Влади Илиев. При Йънг таймерите първото място е за Владо Димитров и Мими Гюрова от Перник. В клас Йънг таймери-2 първи са Димитър Ненов и Станислава Илиева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *